Εξωτερικοί χώροι

 Τα κτήριά μας είναι προσανατολισμένα προς τη θάλασσα του Ιονίου Πελάγους με φόντο τα 5 νησάκια των Συβότων, την Κέρκυρα και το νησιωτικό σύμπλεγμα των Παξών, σε μικρή απόσταση απο το κέντο των Συβότων και απο πληθώρα πανέμορφων παραλιών όπου το πράσινο της φύσης τελειώνει κυριολεκτικά στην ακρογιαλιά.

Έχοντας ως βασικό μέλημα μας την ηρεμία και χαλάρωση σας έχουμε δημιουργήσει ένα περιβάλλον όπου η αίσθηση ελευθερίας  έχει πρωταρχικό ρόλο στις διακοπές σας.

Το τεσσάρων περίπου στρεμμάτων συγκρότημα μας είναι περιφραγμένο με μια ιδιαίτερα προσεγμένη πέτρινη περίφραξη που σε συνδυασμό με την αυτόματα ανοιγόμενη καγκελόπορτα      (οι ένοικοι εφοδιάζονται πάντα με το απαραίτητο τηλεκοντρόλ κατά τη διάρκεια της παραμονής τους), εξασφαλίζουν την ασφάλεια αλλά και ταυτόχρονα την (ελεγχόμενη) ελευθερία των παιδιών σας μέσα στα όρια του συγκροτήματος χαρίζοντας σας έτσι στιγμές χαλάρωσης και ηρεμίας.

Το πράσινο κυριαρχεί στο χώρο του Συγκροτήματος που διαθέτει άπλετους εξωτερικούς χώρους  ,ιδιωτικό παρκινγκ, χώρο μπάρμπεκιου και πισίνα για μικρούς και μεγάλους, βάθους από 0,50μ. μέχρι 2,5μ. Άλλες εγκαταστάσεις που καθιστούν την παραμονή σας ιδιαίτερα ευχάριστη και άνετη όπως παιδική χαρά γιά τους μικρούς μας ενοίκους και μίνι αναψυκτήριο οπού θα μπορείτε να χαλαρώσετε πίνοντας το ποτό σας βρίσκονται υπό κατασκευή.