Κοντινές Παραλίες

Η προνομιακή θέση του Συγκροτήματός μας, που βρίσκεται στο μέσο περίπου της απόστασης από τις 20 μαγευτικές παραλίες των Συβότων (3 μεγάλες και 17 μικρές) δίνει τη δυνατότητα στον επισκέπτη να τις προσεγγίζει επιλεκτικά σε ελάχιστο δυνατό χρόνο με αυτοκίνητο, με ποδήλατο ή και με τα πόδια για τους λάτρεις της πεζοπορίας.

Καραβοστάσι Συβότων

Είναι μια εκτεταμένη παραλία μεταξύ της περιοχής της Πέρδικκας και των Συβότων με θέα τις ακτές της νότιας Κέρκυρας και τα νησάκια των Παξών-Αντιπαξών. Διαθέτει μεγάλη αμμουδιά ενώ τα νερά είναι σχετικώς βαθιά.

Πισίνα

Πρόκειται για την ομορφότερη ακρογιαλιά των Συβότων. Ίσως είναι και μία από τις ομορφότερες ακρογιαλιές της Μεσογείου. Βρίσκεται στο ανατολικό τμήμα του μεγαλύτερου νησιού των Συβότων που φέρει το όνομα Μαυρονόρος. Κύριο και χαρακτηριστικό γνώρισμα της Πισίνας η χρυσή αμμουδιά και οι πολλές αποχρώσεις του γαλάζιου στο σημείο αυτό του Μαυρονόρους.

Με το ξύλινο καραβάκι του Καπετάν Κώστα, το γνωστό taxi boat που διασχίζει τα νερά των Συβότων ολημερίς τα καλοκαίρια μεταφέροντας επιβάτες προς και από τα νησιά των Συβότων μπορείτε να επισκεφθείτε και την Πισίνα για  να αποκτήσετε και αυτή την εμπειρία.

Μέγα Άμμος Συβότων

Είναι η μεγαλύτερη παραλία των Συβότων. Θα έλεγα ότι είναι το σήμα κατατεθέν των Συβότων. Είναι τεράστια παραλία με αντίστοιχη  τεράστια αμμουδιά. Η απόστασή της από το ξενοδοχείο μας είναι περίπου 3χλμ. επί του δρόμου που οδηγεί στην Πέρδικα και λίγο μακρύτερα από τη Ζάβια την αμέσως προηγούμενη μικρή παραλία.

Όπως θα διαπιστώσετε το τοπίο της Μέγα Άμμου είναι υποβλητικό. Στην αριστερή άκρη της παραλίας αυτής αναβλύζει κρύο νερό. Προέρχεται από πηγές που βρίσκονται στα έγκατα της γης και έχουν προέλευση τα βουνά του Σουλίου.

Η Μέγα Άμμος έχει πολλές τουριστικές εξυπηρετήσεις και συγκεντρώνει τις προτιμήσεις των περισσοτέρων επισκεπτών. Τα σχετικά βαθιά νερά δεν ενδείκνυνται για μικρά παιδιά εκτός αν συνοδεύονται από τους γονείς τους ή τους κηδεμόνες τους.